WAT IS ZUMBA FITNESS? 

Zumba® Fitness is een dans en fitness workout op Latijns-Amerikaans en internationale muziekstijlen. Je hoort verschillende klanken uit Zuid-Amerika zoals: merengue, salsa, reggaeton en cumbia. Maar ook: afro, bellydance en pop hoor je voorbij komen terwijl jij, de voetjes van de vloer aan het dansen bent. Je hebt het niet door, maar je traint je hele lichaam tegelijkertijd. Had jij gedacht dat sporten en plezier hebben in een cardio (groeps)les niet mogelijk was, dan heb je het mis! Waan jezelf in tropische sferen in deze energieke, vrolijke en swingende groepsles dat Zumba® Fitness heet.

Heb je interesse voor een cardio groepsles met Latijnse en internationale muziekstijlen erin, dan is Desi jouw instructrice voor jouw volgende Zumba®-les!

VOOR WIE?
Ben jij op zoek naar Zumba®-lessen volgen op locatie, buiten, on demand of via online livestreams? Wil je het gemak van losse lessen volgen zonder ergens vast aan hoeven te zitten? Je favoriete cardio dans workout op Latijns-Amerikaanse en internationale muziekstijlen nog niet gevonden die aan jouw eisen voldoen? Lees dan verder, want Desi geeft jou twee mogelijkheden om jouw favoriete groepsles te volgen! Volg een Zumba®-les: 

  • online;    
  • op locatie. 

ZUMBA FITNESS LESSEN ONLINE

ZUMBA FITNESS LESSEN OP LOCATIE

Ben je geïnteresseerd in een clinic of een workshop Zumba® Fitness? Klik hier voor meer info. 

Ben je geïnteresseerd in een tijdsblok Zumba® Fitness op jouw (sport)evenement? Klik hier voor meer info.