WAT IS TWERK AFTER WORK?

Twerk After Work™ is een dans geïnspireerde twerk workout en de muziekstijlen waarop we dansen, komen uit de Afrikaanse en Caribische diaspora. Je hoort ook internationale muziekklanken zoals: (vrouwelijke) hiphop, brazilian funk en R&B. Twerk, oftewel ’twerking’, is een (dans)techniek begonnen in de jaren ’80 op de muziekstijl ‘Bounce’. Op verschillende ‘bounce’ nummers dansten de vrouwen op de beat met hun heupen en bekken op en neer, van boven naar beneden en van links naar rechts. Toentertijd heette dat ‘shake’. De bekken en de heupen ‘shaken’ oftewel, dansen, komt ook voor in verschillende Afrikaanse en Caribische culturen. De vrouwen dansen met hun bekken en heupen om verschillende soorten vieringen te vieren met een shake dans.

Heb je interesse voor een cardio groepsles met muziekstijlen uit de Afrikaanse en Caribische diaspora, dansend en shakend met de bekken en heupen van boven naar beneden en van links naar rechts? Zoek niet verder! Desi is jouw Twerk After Work™ instructrice voor jouw volgende dans- en groepsles!

VOOR WIE

Ben jij op zoek naar een dans- en groepsles op beginnersniveau die je zelfvertrouwen geeft, je vrouwelijkheid omarmt en je sensualiteit versterkt? Je heupen en bekken bewegen op een conditionele manier in de vorm van een cardio twerk workout? Je favoriete cardio twerk workout met muziekstijlen uit de Afrikaanse en Caribische diaspora en internationale muziekklanken? Lees dan verder, want Desi geeft jou twee mogelijkheden om jouw favoriete dans- en groepsles te volgen! Volg een Twerk After Work™-les:

  • online;    
  • op locatie. 

TWERK AFTER WORK LESSEN ONLINE

TWERK AFTER WORK LESSEN OP LOCATIE

Ben je geïnteresseerd in een clinic of een twerk (vrijgezellen)workshop? Klik hier voor meer info. 

Ben je geïnteresseerd in een tijdsblok twerk op jouw dansevenement? Klik hier voor meer info.