DANS & FITNESS BIJ DESI PAKASA


GROEPSLESSEN VOLGEN ÉN TEGELIJKERTIJD PLEZIER HEBBEN

In Dans en Fitness bij Desi Pakasa volg je (groeps)lessen in Twerk After Work™ en Zumba® Fitness. De Twerk en Zumba®-lessen zijn te volgen voor zowel jou, als dé persoon die groepslessen wil volgen of, als bedrijf en/of instelling dat een Twerk en/of Zumba® clinic, workshop of evenement wilt verzorgen. Wil je verder lezen over clinics en workshops met jouw specifieke wensen, afgestemd op jouw doelgroep? Lees hieronder verder of klik door naar clinics & workshops. Heb je een (sport)evenement in je agenda staan en je wil Desi als één van de presenters? Lees hieronder verder of klik door naar evenementen. Ben je op zoek naar een medium cardio groepsles op locatie, buiten, on demand of via online livestream, lees hieronder verder of klik door naar groepslessen


Clinics & workshops
Maak kennis met Twerk en/of Zumba® Fitness in een clinic of workshop voor jou en je deelnemers. Samen met Desi maken jullie er een sportieve dag van als onderdeel van jullie bedrijfsuitje, sportactiviteit of vrijgezellenfeest. Laat Desi de wensen van jouw bedrijf en/of groep weten en zij zorgt voor een leuke, plezierige en energieke dans en fitness workshop en/of clinic!


Evenementen

Jouw favoriete groepsles maar dan op het podium! En, jij wilt Desi daar bij als een van de presenters van jouw (sport)evenement. Of het nou gaat om een commercieel event of een evenement om geld op te halen voor het goede doel: met Desi erbij maak jij je line-up compleet door je deelnemers een sportieve dag te bezorgen met plezier voorop.


Groepslessen
Onder begeleiding van een gecertificeerde en gelicenseerde instructrice volg jij jouw favoriete dans- en/of groepsles. Desi geeft haar Twerk en Zumba®-lessen op locatie, buiten, on demand of via online livestreams. Je volgt de les(sen) in groepsverband of in je eigen gezelschap. Wat dan ook je voorkeur voor groepslessen volgen is, er zit wat tussen voor jou!