DANS & FITNESS BIJ DESI PAKASA


GROEPSLESSEN VOLGEN ÉN TEGELIJKERTIJD PLEZIER HEBBEN
In Dans en Fitness bij Desi Pakasa volg je groepslessen in de volgende twee programma’s: STRONG Nation™ en Zumba® Fitness. STRONG Nation™ is een high intensity tempo groepsles en Zumba® Fitness een cardio-les. Beide lessen zijn te volgen voor zowel jou, als dé persoon die groepslessen wil volgen of, als bedrijf en/of instelling dat een clinic, workshop of evenement wilt verzorgen.
Wil je verder lezen over clinics en workshops met jouw specifieke wensen, afgestemd op jouw doelgroep? Scroll dan naar beneden naar het kopje Clinics & Workshops. Heb je een (sport)evenement in je agenda staan en je wil Desi als één van de presenters? Scroll verder naar beneden naar Evenementen. Ben je op zoek naar een groepsles volgen in cardio en/of high intensity op locatie, buiten, via on demand of via livestream, scroll dan naar beneden naar Groepslessen om verder te lezen.


CARDIO

HIGH INTENSITY TEMPO

  • je werkt aan je conditie als je aan cardio doet;
  • je verbrandt (lichaams)vet;
  • je vergroot je uithoudingsvermogen;
  • je vermindert stress;
  • in te stappen als beginner, gevorderde of atleet voor fysieke en mentale verandering.
  • je werkt aan je conditie als je aan HITT doet;
  • je verbetert je krachtvermogen;
  • je ontwikkelt strakkere spieren en spierweefsel;
  • je maximaliseert je vetverbranding tot wel 72 uur na je training;
  • in te stappen als beginner, gevorderde of atleet voor fysieke en mentale verandering.

Clinics & workshops
Maak kennis met STRONG Nation™ en/of Zumba® Fitness in een clinic of workshop voor jou en je deelnemers. Samen met Desi maken jullie er een sportieve dag van als onderdeel van jullie bedrijfsuitje, teambuilding- of sportactiviteit. Laat Desi de wensen van jouw bedrijf en/of instelling weten en zij zorgt voor een leuke, plezierige en zweterige workout!


Evenementen

Jouw favoriete groepsles maar dan op het podium! En, jij wil Desi daarbij als een van de presenters van jouw (sport)evenement. Of het nou gaat om een commerciële event of een evenement om geld om te halen voor het goede doel: met Desi erbij maak jij je line-up compleet door je deelnemers een sportieve dag te bezorgen met plezier voorop.


Groepslessen
Onder begeleiding van een gecertificeerde en gelicenseerde instructrice volg jij jouw favoriete groepsles bij Dans en Fitness bij Desi Pakasa. Desi geeft haar STRONG Nation™- en Zumba®-lessen op locatie, buiten, on demand of via livestreams. Je volgt de les(sen) in groepsverband of in je eigen gezelschap. Wat dan ook je voorkeur voor groepslessen volgen is, er zit wat tussen voor jou!