Wie ben ik?

Biografie

Geboren in Bombo, Tanzania, Desi is van moeder- en vaderskant 100% Congolese en Zumba® Instructor uit Leiden. Zomer 2011 deed zij haar eerste Zumba®-les bij de sportschool. Naast haar hbo-studie Communicatie en haar receptiewerk in het weekend, wilde zij weer een hobby vinden waar zij haar ‘dansgekte’ kwijt in kon. Sinds haar 8e levensjaar heeft Desi aan verschillende dansstijlen gedaan. Van haar 18e tot aan haar 22e zit Desi in twee dansgroepen en danst zij aan verschillende danswedstrijden. Zelfs tot aan de voorronde van Holland Got Talent 😉.

Maar, aan alles komt een eind en in september 2011 doet de dansgroep hen laatste danswedstrijd. En toen kwam Zumba® Fitness op haar pad. Door middel van de zomeractie schrijft Desi zich in bij de sportschool en sindsdien was zij niet meer weg te slaan bij de Zumba®-lessen. In Leiden en in Den Haag! 3, 4, of 5x in de week, ze kon er geen genoeg van krijgen.

En toen, op een zomerse dag in de zomer van 2014, na natuurlijk een Zumba®-les te hebben gevolgd maakt Desi dé beslissing. Deze beslissing heeft haar leven verblijd met nieuwe vrienden, een nieuwe passie en bovenal meer DANS (!). Augustus 2014 behaalt Desi haar licentie, januari 2015 start zij als freelance Zumba® Instructor en het is een van haar beste beslissing ooit genomen. Hier is zij dan, 2 jaar later en Desi begint met haar eigen lessen!! Haar favoriete ritmes zijn soca en salsa, maar zodra de muziek aangaat, is het altijd FIESTA!